Bij de fractional needling-techniek worden in enkele seconden honderden kleine openingen in de huid gemaakt. Door die minuscule gaatjes wordt hyaluronzuur of een andere werkstof ingebracht. Lijntjes in het gezicht en decolleté, harde en verkleefde littekens, kuiltjes door acne, ze worden eenvoudig en snel geminimaliseerd met Fractional Needling.


Bovenliplijntjes
Lijntjes op de bovenlip ontstaan door huidveroudering en erfelijkheid. Roken en zon versnellen dit proces. Veel vrouwen ergeren zich eraan en tot voor kort was er weinig tot niets aan te doen. Nu is er fractional needling, een nieuwe en effectieve methode om deze lijntjes aan te pakken.


Via miniscuul kleine gaatjes in de huid wordt een serum met het lichaamseigen hyaluronzuur ingebracht. De gaatjes zijn binnen enkele dagen volledig genezen en uw huid zal er gladder, strakker en voller uitzien. De fractional needling-techniek maakt gebruik van het eigen herstelmechanisme van de huid.


Littekens
De minuscule gaatjes vullen zich meestal direct met bloed, hierdoor ontstaan nieuwe haarvaten en poriën en versoepelt het litteken. Ook maakt de huid nieuw pigment aan waardoor de typische littekenkleur verdwijnt.